Vizitati-ne pe Facebook!

Promovare

Proiectul PROcariera

Proiectul POSDRU "Dezvoltarea carierei prin consilierea si formarea profesionala a fortei de munca cu studii superioare" se adreseaza absolventilor de studii superioare din regiunea Nord-Vest, care in prezent nu urmeaza nicio forma de invatamant si nu au un loc de munca de minimum un an.

 

Puteti beneficia gratuit de programe de training, servicii de consiliere si orientare in cariera, testare psihologica, pregatire pentru interviurile de angajare, mediere pe piata muncii, in vederea adaptarii la dinamica tot mai accentuata a cerintelor companiilor angajatoare, cursuri acreditate.

 

Participantii la cursuri vor obtine certificate acreditate ANC (fost CNFPA) si vor beneficia de un premiu in valoare de 1000 lei/ cursant.

 

 

 

 

 

Pentru inscriere va asteptam la Cabinetul Individual de Psihologie Pasca Ramona Claudia, situat pe str. Piata Centrala, nr. 1, Bistrita (cu programare prealabila) cu urmatoarele documente:

 

 

- copie dupa cartea de identitate,

- copie certificat de nastere,

- copie certificat de casatorie (daca e cazul)

- diploma de studii de la ultimul nivel de studii absolvite (licenta sau master),

- CV in limba romana.

 

Pentru mai multe informații accesati pagina: http://granturi.ubbcluj.ro/procariera/index.html

 

 

sau sunati la 0740 248378 – Psiholog Ramona Pasca; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.